John taylor design
Mit takar a john taylor design?

Szabó János vagyok a John Taylor-design tulajdonosa, létrehozója. Design bútor tervezésével, gyártásával indult a vállalkozás. Mára már kibővítettük a tevékenységünket fajáték, lakásdekoráció tervezésével, gyártásával. Kreativitásunkat kamatoztatjuk weboldal, logó és arculat tervezésben is.

Minden munkánknál szem előtt tartjuk az „ELEGANCIA, MINŐSÉG, EGYEDÍSÉG” fogalmak betartását.

Most fel kellene sorolni, hogy ha vállalkozása számára honlapot, logót, arculatot szeretne készíttetni, miért minket válaszon. Mi nem hangoztatjuk, hogy milyen kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, nem állítjuk magunkról, hogy mi vagyunk a legjobbak. A honlapunk megtekintése után döntsön, mert úgy gondoljuk fontos az

Erős első benyomás.

A weboldalon múlik a vállalkozás láthatósága, megismertetése és értékelése. Ha nem kelti fel a látogató érdeklődését a honlap, előfordulhat, hogy a leendő megrendelő a versenytársat fogja észrevenni és megkeresni. Nagyon különbözők lehetnek a weboldalak, mind tartalomra, mind designra. Egy vállalkozás lehet kicsi vagy nagy, szerintünk szüksége van egy bárhol felismerhető arculatra. Profizmust mutat és megkülönbözteti a vetélytársaktól.

weboldalak
a4
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE